Drømmer du om et nyt badeværelse?

Det kan være i forbindelse med en totalrenovering, eller blot en udskiftning af et toilet, bad eller håndvask.

Hos Njord VVS Teknik er vi specialister i alle typer sanitetsopgaver uagtet opgavens omfang. Vi anvender udelukkende materiale fra anerkendte leverandører, som sikrer at du altid får leveret et resultat af højt håndværksmæssigt kvalitet.

En trofast VVS som makker

Alle vores VVS’ere gennemgår løbende videreuddannelse i førende metoder, hvorfor du kan forvente håndværk af høj faglig kvalitet. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde i tæt samarbejde med, således at du er sikret en skræddersyet løsning. 

Derudover går vi meget op i at alle aftaler overholdes. Det betyder at du altid kan være sikret, at den aftalte pris overholdes, samt at det angivne tidsestimat overholdes.

En VVS’er med store kompetencer

Det er yderst vigtigt at du får en erfaren VVS’er ind over din nye sanitetsløsning, da der gælder visse regler og lovgivning omkring installationen. Ved at indgå et samarbejde med erfarne fagfolk, er du derudover også sikret en langtidsholdbar løsning.

Vi tilbyder mange kompetencer inden for sanitet, herunder blandt andet:

  • Badeværelser
  • Vandhaner
  • Blandingsbatterier
  • Brusekabiner
  • Varmeanlæg
  • Ventilation
  • Vedligeholdelse af eksisterende installation

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Njord VVS Teknik i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din sanitet opgave. Ring til os på 69 15 14 02 og lad os tage en snak om dine ønsker. Du kan også sende os en besked på kontakt@njordvvs.dk og vi vender derefter hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Fra vores base i Hillerød rykker vi ud i hele Nordsjælland og hele Københavnsområdet.

© Copyright - NJORD VVS TEKNIK APS