Søger du en VVS-installatør med styr på håndværket til din næste VVS opgave?

Med Njord VVS Teknik til din næste VVS-opgave, er du sikret lang levetid på din nye VVS-installation, da vi udelukkende benytter os af materialer i høj kvalitet. Derudover tilbyder vi også at reparere og vedligeholde nuværende VVS-installationer.

Fra vores base i Hillerød rykker vi ud i hele Nordsjælland og Københavnsområdet. Med over 20 års erfaring i branchen for både privat- og erhvervskunder, kan vi garantere et resultat af yderst høj håndværksmæssigt kvalitet.

Kvalitet i højsædet

Har du behov for ny-installation eller reparation af eksisterende VVS-installation? Uagtet typen af opgave og dens omfang, kan vi altid slå til. Vi forlader ikke opgaven, før du som kunde er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vi driver vores virksomhed på baggrund af tilfredse kunder, og derfor vil du opleve et særdeles højt serviceniveau fra alle vores dygtige fagmænd.

Vi er med dig helt fra start

Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tilfreds og tryg med det valgte stykke arbejde. Derfor sørger vi for allerede ved første kontakt, at rådgive dig, således at du er sikret et så skræddersyet resultat som muligt. På denne måde får du mest mulig glæde af din nye VVS-installation i mange år frem.

Kontakt os for alle typer VVS-opgaver

Opgavens størrelse spiller ingen rolle for os, og du er altid velkommen til at kontakte os allerede i dag på 69 15 14 02. Vi tager derefter en snak om dine ønsker, og hvordan vi kan byde ind med vores ekspertise.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - NJORD VVS TEKNIK APS