VVS-installatør med mange års erfaring

Står din virksomhed, boligforening, institution eller lignende og mangler en dygtigt VVS’er til jeres næste opgave? Med over 20 års erfaring, og med materiale og værktøj fra anerkendte leverandører, kan vi skræddersy et resultat, der tilgodeser alle jeres behov.

Hos Njord VVS & Teknik har vi gennem mange år slået til som trofast samarbejdspartner for både det offentlige og erhvervslivet. Vi forstår vigtigheden i, at produktions-,  varme- og sanitetsanlæg skal være fuldt funktionsdygtige for at virksomheden kan fungere optimalt.

Få en trofast samarbejdspartner

Hos Njord VVS Teknik har du mulighed for at tegne en fordelagtig serviceaftale, således at du aldrig behøver at bekymre dig, hvis der sker problematik med VVS-installationerne i din virksomhed eller boligforening.

Vi arbejder i faste teams, som betyder at du får en fast VVS’er til din opgave, som har gennemgående kendskab til din virksomhed.

Vores ydelser

Vi tilbyder et bredt omfang af VVS kompetencer, herunder blandt andet:

  • Servicering af sanitet
  • Installation af vaskemaskiner
  • Vedligeholdelse af varmeforsyning
  • Udskiftning og reparation af radiatorer
  • Etablering af nye vand- og varmeanlæg
  • Installation og vedligeholdelse af klimaanlæg
  • Optimering og vedligeholdelse af eksisterende anlæg

Alle vores VVS’ere har den fornødne faglige kompetence til at imødegå alle dine VVS-opgaver. Derudover sørger vi løbende for altid at videreuddanne os i de nyeste faglige metoder, således at du altid får leveret et effektivt stykke arbejde.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os i dag

Vores store team af erfarne VVS’ere står klar til at hjælpe dig med din opgave uagtet omfanget. Ring til os i dag på 69 15 14 02 eller udfyld kontaktformularen her. Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - NJORD VVS TEKNIK APS