Få en VVS’er på dit hold med stor erfaring

Drømmer du om gennemgående renovering af badeværelset, eller har du et toilet som løber? Uagtet opgavens størrelse, kan vi som VVS’ere vejlede dig allerede inden opgavens start, så du som kunde får det absolut bedste resultat.

Med over 20 års erfaren i branchen, er vi det oplagte valg til din næste VVS-opgave. Vi vægter derudover vores kunders tilfredshed yderst højt, og derfor forlader vi aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

Med kunden i fokus

Som VVS-installatør lægger vi stor vægt på at yde service, som giver begge parter en yderst positiv oplevelse. Derfor vil du altid møde en VVS’er med et smil på læben, når du indgår en aftale med os.

Derudover er du også sikret et resultat i et højt håndværksmæssigt resultat, da vi kun arbejder med materialer fra anerkendte leverandører.

Vores ydelser

Som VVS’er kan vi tilgå opgaver for både private og erhverv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Afløb og kloakering
  • Reparation af utætte rør
  • Vand & blandingsbatterier
  • Installation af vaskemaskiner
  • Vedligeholdelse af varmeanlæg
  • Vedligeholdelse eller udskiftning af toilet og håndvask
  • Installation af klimaanlæg og vedligeholdelse heraf

Har du et specielt ønske eller behov, som du mener kræver en yderst erfaren VVS’er? Så skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi bestræber os på at tilgå opgaver af enhver type og ethvert omfang.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale VVS’er i dag på 69 15 14 02 og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Vi rykker ud i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - NJORD VVS TEKNIK APS